.

Cumartesi, Temmuz 17, 2010

Ömer Üründül'den Sert Cevap

Ömer Üründül Dünya Kupası boyunca maruz kaldığı eleştirilere sert bir dil ile cevap verdi. Fakat bu sefer isim de verdi Üründül. Ömer abimizin işaret ettiği kişi Hıncal Uluç'tu. Kendisini diğer eleştiren kişileri bir yana koyarak, Hıncal Uluç'u hedef almış Sayın Üründül.

1 ay boyunca taraflı tarafsız herkesin olumsuz eleştirilerini toplayan yılların yorumcusu, eleştirilere bir şey demediğini açıkça vurguluyor. Ömer abimizin kızdığı nokta ise şu; hakarete dayanan eleştiriler. Kendisini bu yönden haklı buluyorum. İnsan isterse futboldan hiç anlamasın, sizin ona hakaret etme hakkınız yoktur.




Nitekim bizde Ömer Üründül'ü yine bu blogdan eleştirdik ama seviyeli olarak, saygı göstererek eleştirdik. Dedik ki neredeyse 4 katı yaşımıza gelmiş bir insana hakaret etmek, gerçeğe dayanmayan iftiralarda bulunmak bize düşmez.

Ömer Üründül'ün yaptığı yorumları zaten bilmeyenimiz yoktur. Yorumlara Ömer Üründül dahil kimsenin diyecek bir şeyi yok. Basma kalıp gibi her maçta yapılan, benzer yorumlar işte bunlar. Fakat Üründül'ün kariyerinin de bu yaştan sonra iyi noktalara gideceğini söylemek zor tabii ki. Ömer Üründül'ün kariyeri deyince aklıma hani bilir misiniz bilmem ama "Bye bye love / bye bye happyness / hello loneliness" diye bir şarkı geldi, nedense artık.

Buradan Ömer Üründül'ün yazısına ulaşabilirsiniz.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo