.

Cuma, Ocak 28, 2011

Kaptansın, Büyüksün, Reyizsin

Ömer Onan, tarihinin en doğru kadrolarından birini belki de en doğrusunu kuran Fenerbahçe Ülker'in neferi, komutanı, kaptanı olmak istedi sezon öncesinde. Hazırdı göreve hem de geçirilen bir Dünya Şampiyonası ve sakatlığın ardından. İsteğinin karşılığını hem takıma olumlu katkılar ile hem de bizlere tanımı mümkün olmayan sevinçlerle yaşattı Ömer. Barcelona ve Olympiacos maçlarının sonunda farkı arttırmak için attığı sayılar hepimizi büyük amaca kamçıladı. Dün oynanan Valencia maçı da bu amaç uğrundaki önemli bir adımdı.

Valencia karşısında da aynı hırs ve istek ile sahadaydı kaptan. Hiçbir zaman beğenmediğim şutları/şut stili bile kusursuza yakın hale gelmişti tecrübeli oyuncunun. 22 sayı attı Power Electronics Valencia'ya potasına ama en önemli katkıyı takımın düştüğü garabet anlarında takımı kamçılayarak yaptı Ömer. Belki 5 faul almasa o yapacaktı Emir'in Rafa Martinez'e yaptığı bloğu. Onun takıma getirdiği kazanma hırsı ve mücadele isteğinin somut görüntüsüydü Emir'in iki şapkası aslında.

Kaptansın, büyüksün, reyizsin Ömer Onan.

2 Comentários:

Sıradanbirblog dedi ki...

İbrahim'in en güzel maçlarını izledim. O bir Fenerbahçe basketbol efsanesi idi. Ömer Fenerbahçelilerin son efsanesi. Bütün taraftarlara ilham veriyor.
Blogunuzun dizaynı da yazılarınız gibi çok güzel. Keyifle takip ediyorum.

Emre Yılmaz dedi ki...

Düşünceleriniz için teşekkür ederim.


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo