.

Pazartesi, Temmuz 26, 2010

Basketbolda Transfer Piyasası #6





- Stephan Marbury, Çin'in Shanxi Zhongyu takımı ile tekrardan anlaştı. Geçtiğimiz sezonu da Çin Ligi(CBA)'de geçiren Marbury, 22.9 sayı ve 9.5 asist ortalamaları tutturmuştu.

- Damir Mrsic kesin olarak basketbolu bıraktığını açıkladı. 39 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu, 7 sezon Fenerbahçe forması giymişti. Mrsic'in genel menajer olabileceği, söylentiler arasında.

- Paulius Jankunas, eski takımı Zalgiris Kaunas ile anlaştı. Evine dönen Jankunas geçen sezonu Rus takımı BC Khimki'de geçirmişti. Jankunas, Litvanya Milli takımının da önemli parçalarından.

- İspanyol guard Carlos Cabezas, BC Khimki'den ayrıldığını açıkladı. Cabezas'ın İspanya'ya dönme ihtimali çok yüksek. Seçenekler arasında ise en yakın tercih olarak, eski takımı Unicaja Malaga duruyor.

- Los Angeles Clippers, forvet Rasual Butler ile anlaştı.

- BC Khimki, uzun takviyesi yaptı. Hırvat Kresimir Loncar ve Rus Alexey Savrasenko, gelecek sezonda BC Khimki forması giyecek.

- Tecrübeli guard Dusan Kecman, Partizan ile olan sözleşmesini uzattı. Kecman, bir dönem Efes Pilsen ve Panathinaikos formaları giymişti.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo