.

Cuma, Temmuz 23, 2010

Lig TV'den Büyük Hamle


Lig TV'nin önümüzdeki sezondan itibaren yenilenmeye gideceğini hepimiz biliyorduk. Bunun en önemli göstergesi Erman Toroğlu ile yolların ayrılmasıydı. Fakat Lig TV kimsenin beklemediği bir seviyede, sezona giriş yapacak.

13 Ağustos'da başlayacak uzun lig maratonunda artık haftada oynanacak 9 maçı da canlı yayınlayacak Lig TV, bu maçları 3 güne yayacak. 7 maç hafta sonu ekranlara gelirken, hafta sonu oynanacak maçları yine Maraton programında Şansal Büyüka değerlendirecek. Fakat bu sefer partneri Mustafa Denizli olacak. Pazartesi günleri ise ünlü Alman Hakem Markus Merk tartışmalı pozisyonları yorumlamak amacıyla, ikiliye katılacak.

Artık sabit kafalı, eski tip spor yazarları ve yorumcuları Lig TV ekranlarında görmeyeceğiz. Ali Ece, Caner Eler ve Uğur Meleke gibi spordan gerçekten anlayan adamların görev alması ise Türk futbolu adına ayrı bir kazanç. Haşmet Babaoğlu, Altan Tanrıkulu, Tayfun Bayındır, Sinan Engin, Acun Ilıcalı, Mehmet Ayan, Melih Şendil, Tanem Sivar, Önder Açıkbaş, Melih Gümüşbıçak gibi hem eğlenceli hem bilgili isimlerin yer alması gerçekten insanı mutlu ediyor. Futbolu izleme şevkini biraz olsun arttırıyor.

Buradan ayrıntılı açıklamalara ulaşabilirsiniz.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo