.

Perşembe, Temmuz 22, 2010

Basketbolda Transfer Piyasası #3


- Tecrübeli pivot Tony Battie, Philedelphia 76ers ile anlaştı. Battie geçen sezonu New Jersey Nets'de geçirmiş ve 2.4 sayı ortalaması ile oynamıştı.

- Atlanta Hawks, Los Angeles Lakers'ın pivotu Josh Powell ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Powell minumum kontratı kabul ederek, bu yıl için 1 milyon $ alacak.

- Free Agent konumundaki Wesley Matthews Portland Trail Blazers ile anlaştı. Matthews, Blazers'da 2 numaralı formayı giyecek.

- Spartak St.Petersburg eski CSKA'lı guard Anton Ponkrashov ile 2 yıllığına anlaştı. 24 yaşındaki genç guard, Rusya Milli takımında da süre alıyor.

- Free Agent durumdaki tecrübeli guard Luke Ridnour, Minnesota Timberwolves ile anlaşma sağladı.

- Geçtiğimiz sezonu Cibona Zagreb'te geçiren Amerikalı forvet Jamont Gordon, CSKA Moskova ile anlaşmıştı. Bu transferden sonra, Gordon'ın Rusya Milli takımı için oynayabileceği konuşuluyor.

- Real Madrid kadrosundaki değişime devam ediyor. İspanyol devi son olarak Clay Tucker ile 1 yıllığına anlaştı.

- Eski Mersin B.Ş.B'li Jared Homan, Virtus Bologna'ya transfer oldu. Homan, geçtiğimiz sezonu Cibona Zagreb'te geçirmişti.

- Fenerbahçe'nin Euroleague'deki rakiplerinden Lietuvos Rytas, genç basketbolcusu Steponas Babrauskas ile sözleşme yeniledi.

- Barcelona tecrübeli İtalyan guard Gianluca Basile ile sözleşme yeniledi.

- Partizan, Dusan Kecman ile sözleşme tazelerken, Alexander Rasic ile yollarını ayırdı.

- Geçtiğimiz sezon Unicaja Malaga ve Caja Laboral formaları giyen Amerikalı guard Taquan Dean, İtalyan ekibi Air Avellino ile anlaştı.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo