.

Cuma, Temmuz 23, 2010

Basketbolda Transfer Piyasası #4


- NBA'de 15.sezonunu geçirecek olan Kurt Thomas, Chicago Bull ile 1 yıllığına anlaştı. Thomas, geçtiğimiz sezonu Milwaukee Bucks'da geçirmişti. Ayrıca bu transfer, Ömer Aşık'ı da önemli ölçüde etkileyecektir.

- Thomas Kelati, BC Khimki ile 2 yıllığına anlaştı. Power Electra Valencia'dan transfer olan Kelati, 2 yıl için 1 milyon Euro alacak.

- Veterean pivot Theo Ratliff, Los Angeles Lakers ile anlaştı. Ratliff, geçen sezona Spurs'de başlamış, Bobcats'de tamamlamıştı.

- Earl Calloway, Cajasaol ile anlaştı. Daha önce İspanya tecrübesi bulunan guard yeni takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

- Matt Barnes, Los Angeles Lakers ile anlaştı. 30 yaşındaki guard, geçtiğimiz sezon Magic forması giymişti.

- 29 yaşındaki guard Marquis Daniels, Boston Celtics ile sözleşmesini yeniledi. Geçen sezon Daniels, özellikle Nate Robinson'ın gelmesinden sonra fazla süre şansı bulamıyordu.

- Eski Pınar Karşıyakalı guard Gary Neal, San Antonio Spurs ile anlaştı. Gary Neal, daha önce Avrupa'da Benetton Treviso ve Unicaja Malaga formaları giymişti.

- K'Zell Wesson, 1 yıllığına Türk Telekom ile anlaştı. Bulgar pasaportuna sahip pivot, daha önce ülkemizde Beşiktaş Cola Turka ve Pınar Karşıyaka formaları giymişti.

- Fransız pivot Ali Traore Virtus Roma ile anlaştı. 2 yıllığına anlaşan Traore, Fransa Milli takımında da yer alıyor.

- Antoine Wright, Sacremento Kings ile anlaştı. 26 yaşındaki oyuncu geçen sezonu Raptors'da geçirmişti.

- Carlos Arroyo, Miami Heat ile tekrar anlaştı. Geçtiğimiz sezonu da Heat forması altında geçiren Porto Rikolu guard, Heat'in önemli tamamlayıcı parçası olacak.

- Eski Beşiktaş Cola Turka'lı forvet Ricky Apodoca, ülkesine döndü. Ricky, Porto Riko kulübü Leones de Ponce ile 1 yıllığına anlaştı.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo