.

Cuma, Temmuz 16, 2010

Fenerbahçe'nin Rakibi Belli Oldu

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turundaki rakibi İsviçre'den Young Boys oldu. Maç tarihleri ise 27/28 Temmuz ve 3/4 Ağustos. İlk maç İsviçre'de oynanacak. Güçlü İsviçre temsilcisi maçlarını Wankdorf Center'da oynuyor.

Fenerbahçe kurada çekilebilecek en uygun takım ile eşleşti. Geçen sezon İsviçre Ligini ikinci sırada tamamlayan sarı-siyah renklere sahip takım, Fenerbahçe'nin dişine göre bir rakip olduğunu söyleyebiliriz. Son üç sezondur İsviçre Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Young Boys, 24 yıldır kendi liginde şampiyon olamıyor. Ayrıca Young Boys 26 yıldır lig kupasına da hasret durumda.



Kadrosundaki stoper Portillo'yu ve forvet Frimpong'u gibi iki önemli futbolcusunu kaybeden Young Boys, Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasındaki en zayıf ekip olarak gözüküyordu. Gelecek sezon kadrosunu Maccabi Tel-Aviv'den Mayuka ile güçlendiren köklü İsviçre takımı, bu yıl bir adım ileri gitmek istiyor. Son yıllarda sürekli eleme turlarında elenen Young Boys, bu makus talihini Fenerbahçe karşısında kırma amacında.



Geçen sezon başka bir İsviçre takımı olan FC Sion ile eşleşen Fenerbahçe, turu geçen ekip olmayı başarmıştı. Ayrıca Fenerbahçe bu kuranın en şanslı ekibi olarak da göze çarptı. Bir sonraki tur olan Play-off'larda seri başı olmayı hesaplayan Sarı Kanarya, bu durum için ümitlerini arttırdı. Ajax-Paok ve Zenit-Unirea Urziceni eşleşmelerinden Ajax veya Zenit'in elenmesi durumunda, Fenerbahçe Play-off turunda seri başı olma şansını yakalayacak.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo