.

Pazartesi, Temmuz 19, 2010

19.07

Bugün 19 Temmuz Pazartesi, diğer bir yazma şekli ile 19.07.2010! 19 Temmuza anlam kazandıran özellik ise Dünya Fenerbahçeliler Günü olması. Büyük taraftarın bu önemli günü kutlu olsun.

Direğin üstünden auta çıkan top ile gündemi değişen bir ülkede bilinçli taraftar olmak elbette zor. 34.hafta Trabzonspor maçındaki Alex'in son dakikalardaki şutu direğin hemen üstünden auta gitmeseydi de gol olsaydı acaba neler değişirdi ülkemizde. Saygıdeğer spor yazarlarımızın, "Fenerbahçe Sporun Her Dalında Şampiyonluklar Kazanan Örnek Bir Kulüp", "Aziz Başkan Çok Yaşa", "Daum Yılın Antrenörü" gibi manşetleri gazetelerinde atacağından eminim. Fakat bir şut bir kulübün yaptıklarını bir anda silebilir mi ? Asıl önemli soru bu sanırım.


Fenerbahçe faaliyet gösterdiği 9 branşta da şampiyonluk için yarışan bir kulüp olmuştur son 10 yılda. Objektif bir göz ile baktığınız zaman görülecektir ki, Fenerbahçe 21.yüzyılda Türkiye'nin en büyük spor kulübüdür. Bunun aksini iddia edenler ahmaktır.

Fenerbahçe, yarıştığı branşlarda rakiplerine örnek olacak vizyona ve kapasiteye sahiptir. Anlık başarıların peşinde koşmayan bir anlayışa sahiptir Fenerbahçe yönetimi, "20:45" veya "Tabata" hamlelerine gerek duymadan yolunda ilerleyen bir spor kulübüdür. Tabii ki bazı çevreler ve subjektif olanlar, bu yazdıklarıma "Peh" deyip geçeceklerdir veya benim yönetimin yalakası olduğumu söyleyecektir. Bunlar normaldir, bir atasözümüz vardır bilir misiniz; "Meyve veren ağaç taşlanır." Bu hem Fenerbahçe yönetimi için geçerlidir hem de Fenerbahçe yönetiminin yaptıklarını savunanlar için.


Yönetimin yanlışları yok mudur ? Tabii ki vardır, bunu objektif bir göz ile takip eden her Fenerbahçeli bilir ve anlar. Ben demek istiyorum ki artık şu at gözlüklerini çıkartıp, bir yana koyalım. Bunu tüm taraftarlar için söylüyorum. Bir kulüp eğer başarılı ise veya başarılı bir mentalite amacı ile yola çıkıyorsa, o kulübü tebrik etmelisiniz. Bu nedenle ki büyük Fenerbahçe taraftarını, kendisine adanmış bir günde hala küçültmeye çalışmak kocaman bir yanlıştır.


Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz. [İslam Çupi]

Özellikle yazımı 19.07 saatinde yayınlamaya özen gösteriyorum.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo