.

Pazar, Eylül 19, 2010

Aycouldn't


Hem iyi bir Fenerbahçeli olması nedeniyle hem de takımın içinden gelen biri olması nedeniyle Aykut Kocaman'a sezon başında güvenim tamdı. Ne yazık ki 1-0 kazanılan Galatasaray maçında itibaren, Aykut'a olan güvenim her geçen gün azaldı. Duyulan güvenin azalmasındaki tek neden tabii ki alınan skorlar değil.

Aykut Kocaman'ın en önemli avantajlarından biri taraftarın içinden gelen birisi olmasıydı. Yani taraftarın takım üzerinde gördüğü doğru ve yanlışları o da bir nevi görüyordu veya ben görüyor diye düşünüyordum. Fenerbahçe'nin 3 yıldır süre gelen en büyük sorunu, korkak ve skoru koruma duygusu. "En iyi savunma hücum" mantığı ile hareket edilmesini bekliyordum şahsen ben Aykut'lu Fenerbahçe'den. Ancak 2 aydır sahada oynanan futbol bu durumun tam tersiydi. Korkak ve skoru koruma duygusu olan bir Fenerbahçe izliyoruz hem Kadıköy'de hem deplasmanda.

Bugün Beşiktaş ile Kadıköy'de berabere kalınabilir, normaldir. Hatta Kadıköy'de Galatasaray'a bile kaybedilebilir. Ancak bu korkak ve Fenerbahçe büyüklüğüne yakışmayan futbol anlayışı ile Barcelona'yı yense bile futbolseverler mutlu olmayacaktır. Yeter ki doğru ve taraftarın istediği futbol mentalitesi ile sahada futbol oynansın. Saldıran, akıllı ve Fenerbahçe ruhuna yakışır oynansın yeter. O zaman kimse üzülmez alınan bir puan için.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo