.

Pazar, Kasım 21, 2010

Vidmar'ın Yerini Doldurmaca 1


Gasper Vidmar'ın sakatlığı hakkında uzun uzadıya yazmıştık tam burada. Bu uzun süreli sakatlığın takımı nasıl etkiyeceğini, eksikliğin takım içinden ve dışından nasıl doldurulabileceğine dair beyin fırtınası yapmıştık. Ancak hiç böylesini tahmin etmemiştik açıkçası; müzmin sakat Sean May (2.06) denenmek üzere İstanbul'a geliyor.

Parlak kolej kariyerini bir o kadar kara olan NBA kariyeri takip eden 'Glen Davisvari' Sean May, draftlarda 13.sıradan seçilme başarısını göstermiş biri. Yani kumaş var, belli bir düzeyde yetenek ve basketbol zekası da var. Peki fizikî açıdan Sean May hala o seviyede mi ? Bunu söylemek çok zor. Özellikle o kilo/boy orantısına göre geçirdiği sakatlıklar kariyerini önemli ölçüde etkiledi.

Fenerbahçe Ülker, kendi ağzından da dediği gibi bir olta attı, balık gelirse ne alâ, gelmezse canlar sağ olsun denilecek ve yeni hedeflere yönelinecek. Özellikle TOP 16 sonrasında seçenekler ve fırsatlar çoğalacaktır, o noktadan sonra gerçek katkı verecek isimleri beklememiz daha akılcı olacaktır.

Seja o primeiro a comentar


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo