.

Pazar, Ekim 24, 2010

Beşiktaş Seninle Ölmeye Geldik


Okuyanlar, takip edenler bilir rengim bellidir. Ancak her ne kadar rengim belli olsa da takım apaçiliği yapan biri değilim. Bir Fenerbahçeli olarak Çarşı grubunun duruşuna, bestelerine sempati duyarım, küfür edilmediği sürece. Son haftalarda her Beşiktaşlının ağzından düşmeyen 'Beşiktaş Seninle Ölmeye Geldik' bestesini çok beğendim. Bence son yıllarda yapılmış en iyi tribün bestelerinden biri. Takım tutmayan, tarafsız olanları rahatlıkla Beşiktaşlı yapabilecek bir havası var. Rakiplere küfür eden besteler yerine bu tip marşlar tribünlerde pozitif bir görüntü yaratıyor gerçekten.

Besteyi dinlemek için buradan buyurun.

3 Comentários:

azapaza dedi ki...

mesele takım apaçiliği değil işte.tribünlerin içinden mi geliyorsun bilmiyorum ama,mesele başkasının bokunun insana güzel görünmesi meselesi.insanın zoruna ne gidiyor biliyor musun.ulan biz yıllardır sıçıyoruz bi kişi çıkıp uff be ne güzel sıçtın demiyor.ama el alemin sıçışı ne de güzel geliyor bizim seyircimize!!.melodiyi mi sevdin diyeceğim,aynı melodiye geçen sene vamos bien'in yapmış olduğu beste geçtiğimiz haftalarda yayınlandı facebook üzerinden,sözleri mi sevdin diyeceğim ;
her sene bjk gs deplasmanları ''son sözümüz fenerbahçe'' diye inliyor.bu sana güzel gelmiyor da başka şey geliyorsa başkasının boku meselesine dönmüş demektir iş.
kendimizin farkına varalım lütfen adam gibi güçlü bişekilde bestelerimizi söylersek sizin içinizdeki ona buna hayran olma hevesi de gider diye tahmin ediyorum.
sağlıcakla kalın,kendi safınızı sıklaştırın,tribününüze sahip çıkın.

mcD dedi ki...

Bağlı olduğunuz ağları da aklınızdan çıkarmayın başlık atarken bi zahmet. Fenerblog anasayfada "beşiktaş bıkbıkbık" başlığı görmek hoş değil.

not: ağır takım apaçisiyim

Emre Yılmaz dedi ki...

@azapaza Mesele başkasının tavuğunun gözüme kaz görünmesi değil. Ankara'da yaşadığım için İstanbul tribün kültüründen biri değilim. Ancak benim burada Beşiktaş'ın bir bestesini övmem veya beğenmem, Fenerbahçe bestelerini kötülediğim ve onları aşağı gördüğüm anlamına gelmez.

Son sözümüz Fenerbahçe bestesi, en iyi 10 tezahürat listemde en başta yer alır. Fakat diğer takımlarında iyi besteleri olduğunda da onları beğendiğimizi söyleme hakkımız var diye düşünüyorum. Tabii ki öncelikle kendi takımımızı ön planda tutmalıyız, eğer tribün bestelerimizden son döneme ait kaçırdığım varsa özür dilerim.

@mcD Doğrudur, Fenerblog üyesi bir blog olduğumuz için dikkatli olmalıydık. Ama ben blog yazılarımda en çok özgürlüğe dikkat etmişimdir. Bu nedenle kısıtlanmak hoş değil kanımca. Eğer bu sebeple Fenerblog'dan çıkarılacaksak da razıyız.

- Gönülden bir Fenerbahçeli olduğumu herkes bilir. Ancak objektif ve realist konuşmayı da iyi bilen bir insanım.


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo