.

Pazartesi, Ekim 18, 2010

Tipik Ziya Doğan Takımı












Ziya Doğan Anadolu'nun müzmin gezici antrenörlerindendir. Bir sezon içerisinde kendisini üç farklı takımda görmemiz mümkündür. Ancak hangi takımda görürsek görelim değişmeyen bir şey var Ziya Doğan'da. Asla ve asla değişmez bu ilke; anti-futbol.

Yıllardır bilimum Anadolu takımında yoldaşı Ayman Abdelaziz ile uyguladığı mentaliteyi bu sezon da Iraklı Basem Abbas ile uyguluyor Ziya Paşa. Rakibe vur, yere düşür, gözünü korkut, hatta uzun süreli sakatla. İşte Ziya Doğan'ın müthiş taktiği bu. Nasıl olsa kendi takımında tekniğe dayalı oynayan futbolcu yok, önüne geleni biç sahada. Sonra da gel anlat insanlara Alex'in yedeği var mı diye.

Evet vardı Alex'in yedeği, Özer Hurmacı. Ancak Ziya Doğan'ın jokeri Basem Abbas izin vermedi Özer'in Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun yeni umudu olmasına. Daha maçın başında girdi ayağına, kırdı daha önce de kırılan sol ayak tarak kemiğini. Bakalım ne kadar sürecek bu garip ve çirkin mentalite. Ziya Doğan ölünce mi ? Yoksa artık biri buna dur deyince mi ?

2 Comentários:

Yedinci Samuray dedi ki...

Maçı dörtlemişken bile bir an önce bitsin diye dua ettim !
Ama Ziya Doğan haklı !
Böyle hakemler oldukça ve böyle hareketlerin defalarca tekrarlanmasına müsamaha gösterdikçe Ziya Doğan bu futbolu oynatmaya ve Özerler harcanmaya devam edecek !

Skora doğru dürüst sevinemedim !

Emre Yılmaz dedi ki...

Ziya Doğan'ın oynattığı futbol Türkiye için biçilmiş kaftan olduğu sürece maalesef Özer'ler harcanmaya devam edecek.


  ©EmreCeSpor - Todos os direitos reservados.

Template by Dicas Blogger | Topo